Fülesbagoly

Libabőrös klip Dolores O’Riordan emlékére

2018. február 24. - matesas

Másfél hónapja teljesen váratlanul hunyt el Dolores O’Riordan, a The Cranberries énekesnője. A Bad Wolves nevű amerikai metal banda a Zombie című dal feldolgozásával most egy hátborzongató klipet készített Dolores emlékére.

dolores-825.jpg

Január 15-én hunyt el Dolores O’Riordan, az énekesnő épp a Bad Wolves feldolgozásában segédkezett, maga is vokálozott volna a Zombie átdolgozásában. A terv azonban nem valósulhatott meg, Dolores három gyermeket hátrahagyva váratlanul meghalt.

A Bad Wolves most kiadta a Dolores emlékére készült klipet, a banda a képsorokon meg is idézi az énekesnőt, feltűnik egy, a Zombie eredeti videójából emlékezetes, aranyfestékkel borított nőalak, a frizurája is pont olyan, mint Doloresnek. A klip egy drámai képsort is tartalmaz: az üvegre festéket kenő nőalak Dolore halálának dátumát írja fel.

A Bad Wolves deklarálta, hogy a klipből származó bevételeiket Dolore gyermekeinek ajánlják fel.

Bad Wolves - Zombie:

És az eredeti:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4913692956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása