Fülesbagoly

Segélyvonalat hívhatnak az elkeseredett rajongók

2018. február 21. - RionaFbly

Telefonos segélyvonalat hozott létre a Blossoms indie banda, azoknak a rajongóiknak, akik a zenekarban dúló viszályok végett teljesen összezavarodtak, már nem tudják mi valós és mi nem az, továbbá a feloszlástól tartanak.

blossoms_lead_kep.jpg

Sokan már el is kezdtek találgatni hogy vajon mi lesz a bandával, miután a frontember Tom Ogden és a dobos Joe Donovan jól összeveszett. A konfliktus forrása mi más volna, mint az alkohol, és Ogden már picit pipa,hogy Donovan folyamatosan részeg a koncerteken.

- Amikor órákat töltesz el valakivel egy turnén, és az illető állandóan csak iszik, de tényleg folyamatosan és nem hajlandó leállni, érted. Elég bosszantó, különösen, amikor az illetőt tizenkét éve ismered – nyilatkozta az énekes.

A segélyvonal célja, hogy elkerüljék a pletykákat és a folyamatos magyarázkodást. Az ingyenesen hívható telefonszám bárki számára elérhető, aki úgy érzi, már nem bírja tovább a zenekar körül kialakult feszült helyzetet és meg szeretne róla győződni, hogy kedvenc indie bandája folytatja-e együtt a zenélést vagy sem.

Összezavarodtál Blossoms zenekar körüli pletykáktól? Segítségre van szükséged? Ránk számíthatsz! Hívd ingyenes segélyvonalunkat most: 0808-2812-482. - áll a felhívásban. Ha valaki pedig úgy érzi, hogy inkább az alkoholról való leszokásban kéne neki segítség, ezen a telefonszámon tárcsázza a Máltai Szeretetszolgálatot: (06-1)-355-0337, akár névtelenül is 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4313687564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása