Fülesbagoly

Jön a Killswitch Engage az Akváriumba

2018. február 16. - Bagolyhír

Az egyik legnépszerűbb amerikai metalcore csapat, a Killswitch Engage ad koncertet június 16-án a fővárosi Akvárium Klubban. Immáron harmadik alkalommal fogják Budapesten megzavarni a köznyugalmat.

kse-promo-lrg.jpg

A zenekar 2008 és 2016 után harmadszor fog fellépni Budapesten. Az amerikai heavy metal újhullámos képviselőjeként számon tartott Killswitch Engage több mint négymillió albumot adott el eddig csak az Egyesült Államokban - közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.
A Killswitch Engage a massachusettsi Westfieldből indult, az Overcast és az Aftershock együttesek megszűnését követően alakult 1999-ben. A jelenlegi felállásban az énekes Jesse Leach, a basszusgitáros Mike D'Antonio, a gitáros Adam Dutkiewicz és Joel Stroetzel, a dobos pedig Justin Foley.
A csapat a 2004-ben kiadott The End of Heartache című lemezével vált népszerűvé, az anyag aranylemez lett Amerikában 500 ezer eladott példányszámmal. A címadó számot Grammy-díjra is jelölték. A csapat az elmúlt években sikerrel lépett fel a legnagyobb fesztiválokon, köztük a Soundwave-en, a Wacken Open Air-en, a readingi és a leedsi fesztiválon, az Ozzfesten, a Downloadon, a Rock on the Range-en, a Rock Am Ringen, a Mayhemen, a Monsters of Rockon, a Pointfesten, a Knotfesten és a Heavy MTL-on.
A zenekar jelenleg nyolcadik albumának felvételein dolgozik, a lemez idén fog megjelenni. (MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8513674310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása