Fülesbagoly

Két basszusgitárossal kísérletezik a Melvins

2018. február 14. - matesas

A Melvins továbbra is termékeny korszakát éli, Buzz Osborne és csapata az elmúlt két évben három lemezt adott ki, idén április 20-án pedig már jön is a friss anyag, amelyet rendhagyó módon két basszusgitárossal rögzítettek.

melvins-2017.png

Nyolc számot fog tartalmazni a Pinkus Abortion Technician címmel megjelenő új Melvins lemez, a zenekar már nyilvánosságra hozta a borítót és a dalcímeket is. Az albumon szerepel egy Beatles feldolgozás is, a borult társaság az I Want to Hold Your Handet gyúrja át. A banda hosszú történetében olyan már előfordult, hogy két dobossal vagy két gitárossal vegyék fel a stúdióalbumot, a mostani az első alkalom, hogy két basszusgitáros játszik a lemezen. Dale Crover dobos szerint ez egy érdekes kísérlet a hangzás alacsonyabb spektrumainak kiemelésére, sokat gondolkodtak rajta, hogy működhet-e a dolog, végül valamennyien egyetértettek benne, hogy érdemes belevágni. Melvinsékben tehát buzog az erő és a tenni akarás, ennek szemléltetéséül pedig szolgáljon az alább megtekinthető koncertfelvétel egy tavalyi fellépésükről.

Pinkus Abortion Technician - dallista:

1. Stop Moving to Florida

2. Embrace the Rub

3. Don't Forget to Breathe

4. Flamboyant Duck

5. Break Bread

6. I Want to Hold Your Hand

7. Prenup Butter

8. Graveyard

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5413668948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása