2018. feb 13.

Szupercsapattal indul turnézni a Ministry

írta: matesas
Szupercsapattal indul turnézni a Ministry

Igazi elitalakulattal indul turnéra az indusztriál metal legendája, a Ministry. Al Jourgensenhez és bandájához a Fear Factory énekese, Burton C. Bell és a Slipknot ex-dobosa, Joey Jordison csatlakozik, a koncertsorozat amerikai és kanadai állomásokat érint.

al.jpg

Az 1981-ben alapított Ministry 14. stúdióalbuma március 9-én jelenik meg, az AmeriKKKant című lemezről már két dal ismert, az Antifa és a Wargasm sem okoz csalódást, viszik tovább a legjobb hagyományokat, olybá tűnik, mintha a zenekar egyetlen állandó tagján, Jourgensenen egyáltalán nem fogna az idő. A Ministry március végén indul turnéra, ez egy amerikai hadjárat lesz, egyhónapos villámháború, amely néhány kanadai helyszínt is magában foglal. Mind Burton C. Bell, mind Joey Jordison elragadtatással beszélt arról, hogy csatlakozhatnak a turnéhoz, a legnagyobb tisztelet hangján beszéltek Jourgensen mesterről, az indusztriál metal alighanem legnagyobb alakjáról.

Megtisztelő, hogy tagja lehetek a Ministry all-star csapatának, és az, hogy részese lehetek az új Ministry lemeznek, egy mérföldkő a karrieremben – mondta Bell.

Jordison nemes egyszerűséggel „gyilkos felvételnek” minősítette az új Ministry albumot, és azt mondta, hogy izgatottan várja a Ministry történetének legújabb fejezetét, amelynek a megünneplésében ő is részt vehet. Ezekhez a szavakhoz nincs mit hozzátenni, elég ha megmutatjuk a két új dalt az AmeriKKKantról.

Szólj hozzá

Hírek Ministry