2018. feb 12.

Rendőr szerepébe bújik a Metallica frontembere

írta: matesas
Rendőr szerepébe bújik a Metallica frontembere

James Hetfield, a Metallica frontembere is szerepet kapott egy készülő thrillerben, amely a hírhedt sorozatgyilkosról, Ted Bundyról fog szólni. Hetfield egy autópálya-rendőrt alakít, aki igazoltatta, majd letartóztatta a gonosztevőt.

jh.jpg

Igencsak rangos szereplőgárda tagja lesz James Hetfield, a Metallica énekes-gitárosa. Az „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile” című moziban többek között Lily Collins, John Malkovich, Jim Parsons és Haley Joel Osment is feltűnik, a sorozatgyilkos Ted Bundyt pedig Zac Efron alakítja. Bundy 1974 és 1978 között követte el rémtetteit, 30 nő megerőszakolását és meggyilkolását ismerte be, de az áldozatok valós száma sosem derült ki. 1975-ös elfogása után megszökött, tovább folytatta az öldöklést. Később a férfit újra elcsípték, és 1989-ben kivégezték.

A film rendezője Joe Berlinger, aki a Metallicáról szóló doksi, a „Some Kind of Monster” társrendezője volt. Innen hát az ismeretség, és a rendező szerint Hetfield tökéletesen alkalmas lesz a Bundyt 1975-ben elfogó rendőrtiszt megformálására.

Szólj hozzá

Metallica Hírek James Hetfield