Fülesbagoly

Rendőr szerepébe bújik a Metallica frontembere

2018. február 12. - matesas

James Hetfield, a Metallica frontembere is szerepet kapott egy készülő thrillerben, amely a hírhedt sorozatgyilkosról, Ted Bundyról fog szólni. Hetfield egy autópálya-rendőrt alakít, aki igazoltatta, majd letartóztatta a gonosztevőt.

jh.jpg

Igencsak rangos szereplőgárda tagja lesz James Hetfield, a Metallica énekes-gitárosa. Az „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile” című moziban többek között Lily Collins, John Malkovich, Jim Parsons és Haley Joel Osment is feltűnik, a sorozatgyilkos Ted Bundyt pedig Zac Efron alakítja. Bundy 1974 és 1978 között követte el rémtetteit, 30 nő megerőszakolását és meggyilkolását ismerte be, de az áldozatok valós száma sosem derült ki. 1975-ös elfogása után megszökött, tovább folytatta az öldöklést. Később a férfit újra elcsípték, és 1989-ben kivégezték.

A film rendezője Joe Berlinger, aki a Metallicáról szóló doksi, a „Some Kind of Monster” társrendezője volt. Innen hát az ismeretség, és a rendező szerint Hetfield tökéletesen alkalmas lesz a Bundyt 1975-ben elfogó rendőrtiszt megformálására.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1413660684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása