Fülesbagoly

Szipka-loops és a Shaibo egy színpadon

2018. február 09. - Bagolyhír

A tavalyi Fülesbagoly Tehetségkutató két döntőse egy estén! A jazzes-soulos popzenében utazó Shaibo, és az egyszemélyes zenekarként funkcionáló Szipka-loops február 15-én Budapesten, a Mika Tivadar Mulatóban muzsikál.

shaibo_2.jpg

A koncert apropóját az adja, hogy a Shaibo bemutatja májusban megjelenő nagylemezének előfutárát, a Next To Me című dalt, és az ehhez készült videóklipet. Ahogy fogalmaznak, több regiszterből táplálkozó, kifinomult popzenéjüket jazzes-soulos elemekkel vegyítik, egyedi hangzásviláguk kialakításában az alkotói flow kapja a legnagyobb szerepet.

Az est vendége Szipka-loops, azaz Kéri Samu énekes-rapper-beatboxer-looper-producer-zenész egyszemélyes formációja. Tavaly a looper világbajnokság többszörös kiemeltje volt, idén szeptembertől pedig a patinás Berklee College of Music-on folytatja tanulmányait. Samu tavaly harmadik helyezést ért el a Fülesbagoly Tehetségkutatón 151 indulóból, és a verseny legjobb zenészének is választották. Meghallod, megnézed, megőrülsz. (Fotó: Dancs Enikő Bianka)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2513649732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása