Fülesbagoly

Nem ájultunk el Jonathan Davis szólódalától

2018. január 29. - matesas

Izgatottan vártuk Jonathan Davis szólóprojektjét, a Korn frontembere idén adja ki saját lemezét, amelyet állítólag már tíz éve készít. Első hallásra úgy tűnik: kár volt ennyi időt feccölnie ebbe a munkába, részünkről egyelőre maradunk a Kornnál.

davis.jpg

Megjelent az első single Jonathan Davis debütáló szólólemezéről, a „What It Is” című, lassan csordogáló nóta nem bántja az emberi fület, kellemesen andalító dallamokkal rukkol elő a raszta frontember, ám túl mély nyomokat sem hagy a hallgatóban. Mintha egy lehalkított, finomabbra hangszerelt Korn-számot hallgatnánk, és talán pont ez a legnagyobb probléma vele: újdonságot nem kapunk, a régi, kedves játékszerünket viszont mintha kiherélték volna. Davis hangja rendben van, de a nóta meglehetősen szenvelgős - különösen, ha előtte például a „Right Now” pörgött a lejátszónkban

A Fülesbagoly tavaly decemberben számolt be a szólóprojektről és arról, hogy Davis meg is turnéztatja az anyagot. A célállomások között ott lesz a Rock AM Ring Németországban, a prágai Rocks, az osztrák Nova Rock fesztivál is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9213612747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása