Fülesbagoly

Ötéves a Bagossy Brothers Company

2018. január 28. - RionaFbly

A Budapest Parkban ünnepli ötödik születésnapját a Bagossy Brothers Company zenekar. A banda tavaly jelentette meg a Nap felé című második stúdióalbumát, melynek a Valahol itt című számához egy klipet is készítettek.
bagossy_lead_kep.jpeg

Az erdélyi származású alternatív, folk-rock zenekar 2013-ban alakult Gyergyószentmiklóson. Nevüket az alapító testvérpáros Bagossy Norbert énekes-gitáros és Bagossy László énekes- basszusgitáros ihlette. Debütáló anyaguk, a Ha rólad szólna ugyanebben az évben jelent meg, majd öt év alatt két stúdióalbumot is kiadtak. 2015-ben az Elviszlek és 2017-ben a Nap felé című korongokat, ezenkívül pedig megjelent a Vakít a kék névre keresztelt kislemezük is 2016-ban. Dalaikat előszeretettel játsszák a rádiók, ami nem véletlen, hiszen leginkább olyan témákat dolgoznak fel, melyek a fiatalokat érintik. Zenéjük egy megfoghatatlan, kissé keserédes, de még is teljes életérzést ad át hallgatóinak, népi elemekkel és csipetnyi humorral fűszerezve.

A születésnapi koncertet július 26-án tartják majd, melyre jegyeket már lehet megvásárolni a Budapes Park honlapján.  

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3613607737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása