Fülesbagoly

Kimarad a reunionból a Pumpkins basszere

2018. január 23. - RionaFbly

A Smashing Pumpkins rajongóit hónapok óta lázban tartja az eredeti felállás újraegyesülése, ezért most igazán csalódottak lehetnek a fanok, hiszen immáron bizonyos: D’arcy Wretzky basszusgitáros kimarad a reunionból és a nyári turnéból.

sp_1.jpg

Az év egyik legnagyobb rockzenei szenzációja volt készülőben, ám úgy tűnik, az a bizonyos hajszál ezúttal átléphetetlen akadályt jelent. Napokkal ezelőtt már felkerültek az Instagramra olyan fotók, amelyek gyanakvásra adhattak okot. A próbatermi felvételeken csak Billy Corgan frontember, Jimmy Chamberlin dobos, és James Iha gitáros volt látható, az extravagáns basszusgitáros nő, D’arcy Wretzky valahogy lemaradt a képekről.

darcy_1.jpgEgy friss kép D’arcy Wretzkyről

Most pedig D’arcy csalódott hangú levelet írt a BlastEcho szerkesztőségének, amelyben eloszlat minden várakozást. „Elnézést kérek kérek minden Smashing Pumpkins rajongótól, aki izgatottan várta az eredeti felállással induló turnét. Számomra is hatalmas csalódás, de mindez nem velem fog megtörténni. A zenekar úgy döntött, hogy egy másik basszusgitárossal vág bele a turnéba”. A BlastEcho a cikk mellé egy egészen friss fotót is közölt D’arcyról, akiről 2014 óta nem jelent meg kép. Hosszú hajától megszabadult, élénk rózsaszínre festette tincseit, a kép egy kissé homályos, így nem igazán ítélhető meg, hogy most milyen állapotban lehet a korábban súlyos drogproblémákkal küszködő D’arcy.

Billy Corganék koncertkörútja júliusban kezdődik, egyelőre nem lehet tudni, hogy a Pumpkins tervezi-e egy új stúdióalbum rögzítését is.

Egy 1995-ös felvétel, amelyen még D’arcy basszusgitározik

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3213597655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása