Fülesbagoly

A bolondját járatja a My Chemical Romance?

2018. január 22. - RionaFbly

A zenekar 2013. márciusában oszlott fel, és az egykori tagok ragaszkodnak ahhoz az állításukhoz, hogy nem lesz újraegyesülés. Most a YouTube-on mégis megjelent egy több mint két órás koncertfelvétel és tizenhárom új videó is. my_chemical_romance_lead_kep.jpg

A 2008-as The Black Parade Is Dead! DVD teljes anyaga január 16-án jelent meg a videómegosztón, mely a zenekar többszörös platinalemezéről, a The Black Parade-ról készült. Ezt követően január 18-án tizenhárom új videót töltöttek fel csatornájukra, melyek a 2014-ben kiadott May Death Never Stop You greatest hits albumról származnak. A semmiből jött hirtelen nagy aktivitás láttán, a rajongók egyből újraegyesülésről, esetleg egy utolsó turnéról suttognak, de a zenekar hivatalosan sem a közösségi portálokon, sem honlapjukon nem tett közzé erre utaló nyilatkozatot. Persze ez nem akadályozta meg a rajongókat a találgatásban, hiszen egy ideig azt is lehetett olvasni a koncertdátumok alatt honlapjukon, hogy további információért nézz vissza később, ami szintén okot adott a reményre. Ezt a kiírást azonban már eltávolították. Marketingfogásnak valljuk be valóban remek húzás volna, ha ezek után tényleg bejelentenének egy turnét, hiszen a rajongóik tűkön ülve várják hogy újra láthassák őket a színpadon. Persze az is lehet, hogy csupán szerettek volna adni valamit nekik, és az új videókkal egy ideig boldogan nosztalgiázhatnak a fanok. A hivatalos válasz még várat magára, de bízzunk benne, hogy hamarosan jelentkezik a zenekar és megmagyarázzák ezt a misztikumot.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4413595579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása