Fülesbagoly

Óriási az érdeklődés Juli emlékkoncertjére

2018. január 18. - Bagolyhír

Fábián Julira emlékezik a jazzvilág január 28-án a Budapest Jazz Clubban. Az est folyamán 23 művész közreműködik, többek közt Gereben Zita, Hajdu Klára, Berki Tamás és Szőke Nikoletta. Juli tavaly december 16-án, hosszantartó betegség után hunyt el.

juli_1.jpg

Óriási az érdeklődés a Fábián Juli-emlékkoncert iránt. A Facebook-eseményben e cikk írásakor 348-an jelezték, hogy ott lesznek, és 3241-en nyomták meg az 'érdekel' gombot. A Budapest Jazz Clubba meg max. 200 fő fér be, így közel hússzoros az érdeklődés. A belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött, de a helyek már elfogytak. Az eseményben többen is nehezményezik, hogy nem rakták nagyobb helyre a koncertet, amire a szervezők reagáltak:

Tisztelt Vendégeink, kedves Érdeklődők!
Az eseményt a Harmónia Jazzműhely sorozat alapítói, barátok és egykori zenésztársak közösen szervezik, hogy együtt emlékezzünk Julira. Bízunk benne, hogy később, esetleg egy másik helyszín is feladatának tekinti majd ezt, most azonban ezen, a jazz szakmai szempontból kiemelt helyszínen igyekszünk egy meghitt estét együtt tölteni közösen, az előadóművészet alapvető jellegéből adódóan nem zárt ajtók mögött. Kérjük, véleményalkotásuknál vegyék mindezt figyelembe. Megértésüket köszönjük.

Akiknek sikerült a regisztráció, az alábbi művészeket hallhatják az est során:

BENCZE ALMA
BERKI TAMÁS
CSEH BALÁZS
GEREBEN ZITA
GYÁRFÁS ISTVÁN
HAJDU KLÁRA
HORVÁTH CINTIA
JÁSZ ANDRÁS
KANIZSA GINA
KAROSI JULI
KÉSZ PETRA
KOVÁCS LINDA
LAKATOS ÁGI
MILOSEVITS MIRKO
MOLNÁR ENIKŐ
MUJAHID ZOLTÁN
PALÁGYI ILDIKÓ
PÁPAI ZSANETT
SÁRIK PÉTER
SOÓS MÁRTON
SZŐKE NIKOLETTA
URBÁN ORSI
VÖRÖS NIKI

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2813585443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása