Fülesbagoly

Szülinapi bulit tart a Jolly Jackers

2018. január 16. - Bagolyhír

Fennállásának ötödik születésnapját ünnepli a Jolly Jackers. Az ír kocsmarockot játszó zenekar az évforduló alkalmából január 19-én Budapesten koncertezik. Ami nem túl gyakori, lévén, hogy az egyik legtöbbet turnézó magyar zenekar külföldön.

jolly_jackers_foto_polyak_bea.jpg

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Jolly Jackers: 2017-ben nemcsak keresztül-kasul bejárták az országot, de Európa többi részén is intenzíven jelen voltak. Koncerteztek többek közt Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Hollandiában, Franciaországban és Svájcban. Úgy tűnik, a 2018-at ott kezdik, ahol a 2017-et abbahagyták. Máris egy nagykoncerttel indul az évük, ugyanis január 19-én Budapesten, a Dürer Kertben ünneplik ötödik születésnapjukat. Aki még nem sejti, hogyan táncoltatja meg a közönségét az ír kocsmarockot játszó zenekar a neves eseményen, az új klipjükből megtudhatja. A tavalyi Barba Negra Track-es koncertjüket rögzítették, és a felvételeből videókat készítettek, többek közt azt is, ami most debütált, és a Drive című dalhoz készült.

A zenekar mindennapjai azért sem hétköznapiak, mert az együttest három nő és három férfi alkotja, továbbá az élet legkülönbözőbb szegletéből érkeztek. A basszusgitáros Enikő szociológiát tanul, Márk, a gitáros jazz szakon végzett, és gitárt is oktat, Noémi, a hegedűs a Zeneakadémia hallgatója, frontemberük, Sztivi énekel és gitározik, civilben pedig hangmérnök, Andrea - aki fuvolázik és furulyázik - az ELTE-n tanul pszichológiát, és fiatal kora ellenére több fuvolaversenyt megnyert, végül a csapat dobosa, Viktor marketing területen dolgozik. És emellett olyannyira van egymásra, illetve a zenélésre idejük, hogy az egyik legtöbbet turnézó magyar zenekar külföldön. Január 19-én Budapesten is kiderül, milyen az, ha whiskey-t isznak, itatnak, mulatnak és mulattatnak. (Fotó: Polyák Bea)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8213580459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása