Fülesbagoly

Megasztár-énekes, X-faktor döntő, új EP

2018. január 11. - Bagolyhír

Méghogy eljárt az idő a dallamos rockzene felett? Aki ezt vallja, még nem hallotta a Jaggers új, Szeretnélek c. kislemezét. A rajta szereplő három dal mindegyike hatalmas énektémákat, fogós refréneket tartalmaz, mindez kiváló hangzással, modern köntösben. jaggers-promo2_foto_kollar_szabolcs.jpg

A Jaggers még 2009-ben alakult The Crossroads néven. Az akkori alapítók közül csak Pető Bence gitáros és Zelei Kristóf dobos maradtak a banda tagjai. Szeleczki Dávid énekes – aki még a Megasztár 5. szériájában volt döntős – 2015. őszén csatlakozott az együtteshez. Legkésőbb, 2017. szeptemberében Benedek Bence basszusgitáros érkezett, és egy új, modernebb színt hozott a Jaggers-be.

Az új felállású zenekar sorra írta a dalokat, mígnem most Szeretnélek címmel kihoztak egy három számos kislemezt. A címadó dal mellett a Félárnyék és a Szakadék szerepel az EP-n.

- Volt egy elképzelésünk anno az irányt illetően, ez volt a klasszikus rock. Nem véletlen, hogy az X-faktorba is Led Zeppelin dallal kerültünk be – mondta Pető Bence, a banda gitárosa. – Aztán ahogy születtek a dalok, egy modernebb, maibb témák jöttek ki belőlünk. Ez a három szám már ennek a modernebb zenei világnak az előrevetítése, hasonló dalokra számíthat a közönség a jövőben is. A kislemez producere Nóniusz Gábor volt, aki profi munkájával sokat tett ahhoz, hogy hangzás, szerkezet és összkép tekintetében jól sikerüljenek a dalok.

A kislemez már elérhető az ismert online boltokban és a YouTube-on. A címadó számhoz klipet is forgatott az együttes, a videót Hindmost (Kollár Szabolcs) készítette. Legközelebb január 11-én koncerteznek Budapesten a Robotban. (Fotó: Kollár Szabolcs)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7813566307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása