Fülesbagoly

Halálba zuhant a Babymetal gitárosa

2018. január 10. - matesas

Tragikus balesetben vesztette életét Mikio Fujioka, a japán Babymetal zenekar gitárosa. A halálának körülményeire nem tért ki az együttes közleménye, csupán annyit írtak, hogy a gitáros egy fedélzetről zuhant a mélybe és a kórházban halt meg.

fujioka.jpg

Gyászol a Babymetal és a banda rajongótábora. 36 éves korában elhunyt Mikio Fujioka - művésznevén Ko-Gami vagy „The Little God” - a gitáros még december 30-án zuhant le valahonnan, január 5-én a kórházban halt meg, két lánya mindvégig mellette volt. A gitáros nő balesetének körülményei egyelőre nem tisztázottak, a Babymetal közleményéből nem derül ki, hogy milyen fedélzetről zuhant le - esetleg egy kilátóból vagy netán zenekari próba közben, valamilyen magaslatról. Mi ezzel az összeállítással búcsúzunk az elhunyt zenésztől.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6013564519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása