Fülesbagoly

Készül a negyedik Nomad lemez

2017. december 31. - Bagolyhír

Március 9-én jelenik meg a Nomad negyedik nagylemeze. Az új albumot alaposan meg is turnéztatják: az év első felében lesz 17 koncertjük, ebből 7 a Leander Kills-szel és 5 az Ørdøggel.

26171909_1777949898906435_4768018956552458353_o.jpg

- A dalok zenei része már kész, még a szövegeken dolgozom - árulta el a Fülesbagolynak Jánosi Szabolcs, azaz Cicó, a Nomad gitárosa. - Ezúttal nemcsak zenét és szöveget írok, hanem a lemez producere is én leszek. Már a Márványmenyasszony album felvételeinek nagy részét is én csináltam, sőt egy előzetes mixet is összetoltam az album dalaiból anno és „csak” a keverés, masztering utolsó simításait bíztuk Adam Whittaker-re. Azóta építettünk egy mini-stúdiót Szarka Józseffel (a Nomad managere, kiadója), ahol kiváló körülmények között tudjuk felvenni a gitárokat, éneket. A budakalászi Vissza a végál.om..ra koncert utómunkája is itt készül és brutálisan élnek a felvételek. A készülő új stúdióalbumhoz a dobokat ismét a SuperSize Recording stúdióban vettük fel Horváth Attila irányításával. Tizenhat dal témáit dobolta fel Vécsi Zoli, de az albumra csak a 10 legerősebb dal fog felkerülni. A lemezmegjelenés napján a Barba Negra Music Club-ban a Leander Kills vendégeként adunk nagykoncertet. Leanderékkel 7 közös koncertet nyomunk a Hangfoglaló Program támogatásával, ezen kívül még lesz 10 saját koncertünk, melyekre az NKA-tól kaptunk támogatást. A turné január 20-án indul Nyíregyházán.

nomad_facebook_2018_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7013536513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása