Fülesbagoly

Chris Cornellre emlékezett a családja

2017. december 27. - RionaFbly

Chris Cornell özvegye, Vicky Cornell megosztott a Twitteren egy három évvel ezelőtti felvételt, melyen az idén májusban tragikus módon elhunyt énekes kisfiával beszélget a családjuk karácsonyi hagyományairól és szokásairól.chris_cornell_lead_kep.jpg

A videót eredetileg gyermeke iskolájának készítették még 2014-ben. Elmesélik a legfontosabb családi hagyományaikat, amelyektől a Karácsony igazán meghitt ünneppé válik számukra, mint például a közös karácsonyfa díszítés, téli sportok, utazás, sütés-főzés és megannyi apróság.

- Sok időt töltünk a családdal és kirándulással, ez az, amit szeretünk csinálni! – teszi hozzá Chris a három perces videóban, ami családi fényképekből összeállított montázzsal ér véget.

Vicky a posztban leírja, hogy Chris nélkül már sohasem lesz ugyanolyan a Karácsony mint volt, és megköszöni a rajongók szeretetét és támogatását. Mindez nagyon sokat segített neki a legnehezebb pillanatokban.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8413526709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása