Fülesbagoly

Jön Bobby McFerrin, csak épp jegy nincs rá

2017. december 26. - Bagolyhír

Teljesen véletlenül futottunk bele egy ismerős Facebook-posztja által, hogy Bobby Mc Ferrint Budapestre hozza a Müpa. Jövő május 3-án koncertezik nálunk a Jazztavasz rendezvénysorozat részeként. Jegy már egy darab sincs rá.

bobby.jpg

Hát nem állíthatjuk, hogy nagy dobra verte a Müpa Bobby McFerrin koncertjét. A honlapjukon kívül sehol semmi infó. Se egy sajtóközlemény, se egy MTI-hír, se egy poszt, de még egy hivatalos Facebook-esemény sem. Ennek ellenére pikkpakk eladták az összes jegyet, de hogy kiknek, és ők hogyan értesültek róla, rejtély. Nyilván nem bújják nap mint nap a Müpa oldalát. A tippünk az, hogy egy hírlevelet még megereszthetett a Müpa.

Bobby McFerrin ezúttal az afrikai és közel-keleti hagyományokon alapuló meditációs és improvizatív, Circlesongs című anyaga újraértelmezését mutatja be vokalista kísérőivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7713524857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása