Fülesbagoly

Szólóalbumot készít a Korn frontembere

2017. december 22. - matesas

Tíz éve írja önálló dalait Jonathan Davis, a Korn frontembere. Davis most bejelentette, hogy jövőre elkészül a lemez, sőt európai fesztiválokon is fellép az anyaggal. A hazánkhoz legközelebb eső állomás a cseh főváros, Prága lesz.

jonathan.jpg

„Nagyon izgatott vagyok, 10 évig dolgoztam ezeken a dalokon, ez egy csodálatos munka, jövőre ki fog jönni a lemez, és néhány európai városban is fellépek” - jelentette be Jonathan Davis. A turné állomásai között bizonyosan ott lesz a Rock AM Ring Németországban, a prágai Rocks, az osztrák Nova Rock fesztivál, a Firenze Rocks és a franciaországi Hellfest. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Korn mikor aktivizálja magát újra, esetleg készül-e az új lemezük.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8813518207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása