Fülesbagoly

Kibékültek a Gallagher-tesók. Vagy nem.

2017. december 21. - RionaFbly

Szinte nem múlik el úgy nap, hogy valamelyik külföldi médium ne foglalkozna a Gallagher testvérek soha véget nem érő civakodásával. Most azonban Liam azt állítja, hogy miután eltöltöttek egy napot együtt, újra harmónia jellemzi a családot.

gallagher_brothers_lead_kep.jpg

Liam a Twitteren osztotta meg érzéseit egy elő-karácsonyi vacsoráról, melyben köszönetet mond az egész társaságnak és Noel-nek, valamint leírja, hogy már nagyon várja a találkozást. Egy rajongó fel is tette neki a jogos kérdést, miért is annyira hálás testvérének, hiszen mást sem lehetett hallani egész évben, csak hogy egymást ócsárolják. Erre Liam annyit válaszolt, hogy most újra minden rendben van köztük. Itt szinte akár megkönnyebbülten fel is sóhajthatnánk, hogy na végre, csakhogy, a vacsoráról később egy fotót is feltöltöttek az Instagramra. A szépséghibája mindennek csupán annyi, hogy Noel egy pixelnyit sem szerepel képen, kivéve persze, ha ő készítette és tükröződik vissza a borospohárról, de ezt nehéz megállapítani. Ráadásul nem is olyan régen Noel a BBC-nek nyilatkozta, hogy Liam már régóta az ő zsenialitásából él, ezért idén is ezt adja neki ajándékba, Liam pedig még mindig szívesebben látná Mr. Beant a róluk készülő dokumentumfilmben mint testvérét.

A sok marakodás közepette azért jutott idejük zenélni is, a Noel Gallagher’s High Flying Birds novemberben kiadott egy új albumot Who Built the Moon címen, Liam pedig az As You Were című korongot jelentette meg október elején. Egyelőre azonban sajnos se a poszt, se pedig a fénykép nem bizonyítja, hogy valóban kibékültek volna a srácok, így az Oasis újraegyesülése még egy ideig csupán álom marad, de legalább már van miben reménykedni.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1413517073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása