2017. dec 20.

Könyörgöm, Bono, fogd már be!

írta: RionaFbly
Könyörgöm, Bono, fogd már be!

A BBC végre levetítette a U2-ról készült új dokumentumfilmet, de a várakozások ellenére a rajongók nem voltak teljesen elragadtatva a látottaktól. Sőt, állítólag Bono annyit beszélt a felvételeken, hogy már fizikai fájdalmat okozott.
shut_up_bono_lead-kep.jpg

A minap végre bemutatták a U2 új dokumentumfilmjét, mely elvileg a zenekarról és az általuk játszott dalokról szólt volna, de ehelyett a rajongók nem láttak mást, csak azt, hogy Bono hosszasan és vonatottan beszél olyan dolgokról, ami senkit sem érdekel.

- Nem szenvedtünk még eleget idén? – fakadt ki az egyik néző twitteren.

- Elég volt a beszédből, csak játsszátok le a Joshua Tree-t vagy a Achtung Baby-t és kész. – javasolja egy másik.

A dokumentumfilmben a bandatagok 2017 legjobb, és általuk leginkább kedvelt dalokról, albumokról beszélgetnek. Természetesen a Songs Of Experience-t is megemlítik, mely hónap elején jelent meg, illetve azt is elárulták, hogy kik hogyan inspirálták az album létrejöttét. Elmondásuk szerint a Royal Blood, a M83 és a Kaytranada zenekarok nagy hatással voltak rájuk, de Bono kitért arra is, hogy oda-vissza van Jay-Z 4:44 és a Chance The Rapper számától.

Ezzel a szép emlékkel búcsúzik tőlünk a zenekar 2017-ben, de jövő májusban folytatják a turnézást az Egyesült Államokban és Kanadában a U2 Experience + Innocence turnéval, melyre ha valaki jegyet vált, automatikusan megkapja ajándékba az új albumot is.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon! 

Szólj hozzá

Hírek U2 Bono