Fülesbagoly

Könyörgöm, Bono, fogd már be!

2017. december 20. - RionaFbly

A BBC végre levetítette a U2-ról készült új dokumentumfilmet, de a várakozások ellenére a rajongók nem voltak teljesen elragadtatva a látottaktól. Sőt, állítólag Bono annyit beszélt a felvételeken, hogy már fizikai fájdalmat okozott.
shut_up_bono_lead-kep.jpg

A minap végre bemutatták a U2 új dokumentumfilmjét, mely elvileg a zenekarról és az általuk játszott dalokról szólt volna, de ehelyett a rajongók nem láttak mást, csak azt, hogy Bono hosszasan és vonatottan beszél olyan dolgokról, ami senkit sem érdekel.

- Nem szenvedtünk még eleget idén? – fakadt ki az egyik néző twitteren.

- Elég volt a beszédből, csak játsszátok le a Joshua Tree-t vagy a Achtung Baby-t és kész. – javasolja egy másik.

A dokumentumfilmben a bandatagok 2017 legjobb, és általuk leginkább kedvelt dalokról, albumokról beszélgetnek. Természetesen a Songs Of Experience-t is megemlítik, mely hónap elején jelent meg, illetve azt is elárulták, hogy kik hogyan inspirálták az album létrejöttét. Elmondásuk szerint a Royal Blood, a M83 és a Kaytranada zenekarok nagy hatással voltak rájuk, de Bono kitért arra is, hogy oda-vissza van Jay-Z 4:44 és a Chance The Rapper számától.

Ezzel a szép emlékkel búcsúzik tőlünk a zenekar 2017-ben, de jövő májusban folytatják a turnézást az Egyesült Államokban és Kanadában a U2 Experience + Innocence turnéval, melyre ha valaki jegyet vált, automatikusan megkapja ajándékba az új albumot is.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8713514649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közép dunántúli régió 2017.12.21. 15:47:59

Az új lemez szerintem nagyon rossz lett, újra csalódtam. A Pop óta nem csináltak semmi értékelhetőt.

Taxman 2017.12.21. 16:11:08

A U2 gyűlölő NME cikkéből tájékozódni és tájékoztatni szerintem nagyon nem szerencsés. Mert amúgy sokkal több embernek tetszett és volt elragadtatva, mint egy-két twitteres fikahuszár.
Amúgy meg haló, Bono a frontember! Ki a f@szom vigye a szót, ha nem ő?

Viktor Fulop 2017.12.21. 17:02:21

U2 vilageleteben fos volt. Bononak meg nem kellene annyit kolazni interju elott.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2017.12.21. 18:28:28

Bono olyan mint egy fasz csak kisebb..
A pali úgy elszállt saját magától mintha eleve lufi lenne..
süti beállítások módosítása