Fülesbagoly

Ed Sheeran-nek énekel Andrea Bocelli

2017. december 17. - RionaFbly

Ed Sheeran Andrea Bocellit kérte meg, hogy segítsen neki Perfect című számának szimfonikus átdolgozásában. Az olasz tenor örömmel ugrott neki a feladatnak, otthonában látta vendégül a fiatalokat, közös munkájukról pedig egy videót is készítettek.

ed_sheeran_andrea_bocelli_lead_kep.jpg

A Perfect című szám Ed Sheeran legújabb, Divide című stúdióalbumának egyik dala, mely később kislemezként is megjelent, és amely jelenleg a toplistákat vezeti.

A dal szimfonikus verzióját valójában akkortájt vették fel, amikor az eredeti is elkészült, melyben az énekes testvére Matthew Sheeran is részt vett. Csak később kérték meg Bocellit, hogy segítsen nekik valami igazán különlegeset kihozni mindebből. Andrea Bocelli azonnal igent mondott a felkérésre és eleganciát ígért a balladához, mely az egész művet övezi majd.

Az alternatív verziót már Olaszországban, Andrea Bocelli otthonában rögzítették, amiről egy videó is felkerült az internetre. A felvétel két leglenyűgözőbb pillanata, mikor Andrea Bocelli teljes beleéléssel, behunyt szemmel hallgatja a fiatal angol srác énekét, illetve amikor ő maga is mikrofon elé áll, majd a két énekhang találkozik és egységet alkotva kiteljesedik. Elmondásuk szerint leginkább az egymás iránti mély tisztelet és elismerés jellemezte a közös munkát, melyet mindketten nagyon élveztek.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7713506005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása