Fülesbagoly

Meghalt Fábián Juli

2017. december 16. - Bagolyhír

Fábián Juli hivatalos Facebook oldalán posztolták ki, hogy elhunyt az énekesnő. Korábban írt arról közösségi oldalán, hogy súlyos betegségben szenved, és sok erőt kér a gyógyuláshoz a rajongóktól, barátoktól, ismerősöktől.

juli.jpg

A hír ma este jelent meg a Facebook-oldalán: Fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó, türelemmel és erővel viselt betegség után Juli ma délután elhunyt. Békésen távozott családja, barátai és zenésztársai körében. Nyugodj békében Juli, nagyon szeretünk és sosem fogunk elfelejteni!

Kiváló hangú, zseniális énekesnő volt. 37 évet élt. Juli, nyugodj békében!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6013506033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.17. 15:35:43

Szörnyű tragédia. Egyre több fiatal hal meg daganatos betegségben. Ennél iszonyatosabb fájdalom nem létezik egy szülőnek. Nincsenek rá szavak. Nyugodj békében csodálatos Juli! Sok sok erőt a szeretteinek!
süti beállítások módosítása