Fülesbagoly

Árva gyerekeknek üzent Ozzy és Elton John

2017. december 09. - RionaFbly

Ozzy Osbourne, Elton John, Ed Sheeran, Noel Gallagher, és még sok más zenész is megosztotta legkedvesebb gyermekkori zenéjét, remélve hogy ezzel megkönnyítik több mint 120 ezer árvaházi gyermek életét, akik csöndben, szeretet és remény nélkül kénytelenek élni.ozzy_elton_lead_kep.jpg

A Hope and Homes for Children alapítvány arra törekszik, hogy segítséget nyújtson közel 120 ezer elhagyatott ugandai és ruandai gyermeknek. Már korábban is melléjük álltak híres zenészek, ezúttal pedig Ozzy Osbourne, Noel Gallagher, a Duran Duran, Royal Blood, Hozier és Bastille is csatlakozott ahhoz a videósorozathoz, melyben megosztják velünk gyermekkoruk legkedvesebb zenei emlékeiket. A valamivel több mint kétperces felvételeken mindenki külön-külön meséli el saját történetét és élményeit, remélve, hogy ezzel némi örömet és reményt adhatnak a kicsiknek.

Mark Waddington a Hope and Homes for Children apalítvány elnöke elmondta, hogy amikor egy gyermek bekerül az árvaházba és sír, senki sem próbálja megvigasztalni, megnyugtatni vagy támogatni, így a gyermekek megtanulják, hogy nem szabad sírni.

“Megszokják ezt a fájdalmat és nem mutatják ki, de attól még ez egy egész életen át tartó mentális és fizikai kárt okoz nekik. A szeretet, a normális élet és a remény hiányában ezek a gyermekek csendben nőnek fel. Soha nem hallanak nevetést vagy zenét. Ezek a gyermekek soha nem fogják megtapasztalni a szeretetet és védelmet, amelyet csak egy család adhat meg. Elfogadhatatlannak tartom, hogy egy gyermek csöndben nőjön fel, szeretet, család és zene nélkül. Azzal, hogy a világ legnagyobb zenészei megosztják velük kedvenc gyermekkori dalaikat, és emlékeiket, talán segíthet véget vetni a csöndnek, melyben élni kényszerülnek.” - mondta bizakodva Waddington.

Korábban már készült videó többek közt Ed Sheeran-nel, Elton John-nal, Tom Meighan-nal, Paul Simonon-nal és még sok más neves zenésszel. A teljes sorozatot erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7513464987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása