Fülesbagoly

Neil Young keresztül vezet minket Amerikán

2017. december 04. - RionaFbly

Egy izgalmas, virtuális utazásra invitál minket Neil Young és a Promise of the Real zenekar. Az Already Great című közös számukhoz készített kisfilmjük Amerika legszebb és leglátványosabb helyeit mutatja be öt percbe sűrítve.neil-young_lead_kep.jpg

Neil Young és a Promise of the Real ismét összeállt és elkészítettek egy roadtrip videót az Already Great című számukhoz, mely a december 1-én megjelent The Visitor című album nyitó dala. Ez már a második közös stúdióalbumuk, az elsőt 2015-ben adták ki The Monsanto Years címmel, majd egy év múlva egy koncertfelvételekből álló kiadványt is a piacra dobtak Earth néven.

Az újonnan megjelent közel öt perces kisfilm Amerika legszebb és leglátványosabb tájait mutatják be New York-tól egészen Los Angeles-ig, erdőkön, hegyeken és a sivatagon keresztül. Elmondásuk szerint azért ezt a címet választották a dalnak, mert szerintük nem kell Amerikát újra naggyá tenni, hiszen már amúgy is az.

Ezen felül, ahogyan Neil Young azt már korábban is ígérte, elkészítette archívumát is, melyben 1963 óta felvett zenéit, kéziratait, jegyzeteit és egyéb érdekességeket találni.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4713429499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása