Fülesbagoly

Bill Ward szívbetegsége miatt nem turnézik

2017. november 28. - RionaFbly

A Black Sabbath volt dobosa, Bill Ward hónapok óta készült koncertjeire, mégis lemondani kényszerült a várva várt fellépéseit szívproblémái miatt. A Facebookon üzent rajongóinak és őszinte sajnálatát fejezte ki.

bill_ward_lead_kep.jpg

A Black Sabbath volt dobosa, Bill Ward kénytelen volt lemondani decemberi fellépéseit szívproblémái miatt új zenekarával, a Day of Errors-szal. A törölt koncertek között szerepel Eugene, Oregon, Seattle, Portland, San Francisco és San Diego-i fellépés is, melyeket sajnos nem készülnek pótolni a közeljövőben, így a jegyek árát visszatérítik a rajongóknak.

Ward 2016-ban alapította a Day of Error nevű bandát Joe Amodea gitárossal és Nick Diltz énekessel, miután egy évvel korábban kiadta szóló albumát, az Accountable Beasts-et. Ward még egy júniusi interjúban elmondta, hogy több különböző projekten dolgozik jelenleg, de a Day of Errors a legfontosabb számára.

- Próbálunk valamit csinálni az iTunes-ra hamarosan, és év vége felé lesz pár koncertünk is. Folyamatosan zenéket írok, de dolgoztam néhány könyvön is. Minden nap írok valamit, egy novellát vagy egy dalt, most ilyen periódusom van  - nyilatkozta néhány hónapja a Rolling Stone-nak.

A 2012-ben szintén egészségügyi okokból, ám vitás körülmények közepette kivált ex-Black Sabbath-tag a Facebookon kért elnézést rajongóitól a koncertek elmaradásáért.

- Jól vagyok, szépen javul az állapotom. Még soha nem volt részem hasonló szívproblémákban, de emiatt kénytelen voltam meghozni azt a döntést, hogy lemondjam a fellépéseket. Őszinte bocsánatkérésemet küldöm mindenkinek, aki el szeretett volna jönni a koncertekre, nagyon sajnálom, de nem fogjuk őket megtartani. Nagyon szerettelek volna látni titeket és megosztani a zenénket veletek - írja sajnálkozva oldalán.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7113401341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása