Fülesbagoly

Kivált az Ektomorfból három tag

2017. november 24. - matesas

Alig néhány nappal az Ektomorf amerikai turnéja után sokkoló bejelentést tett a Facebookon Farkas Zoli, a banda frontembere. Zoli gyakorlatilag egyedül maradt az Ektomorfban, három zenésztársa személyes ellentétekre hivatkozva kivált a zenekarból.

ektomorf_3.jpg

Története során már rengeteg tagcserén esett át a 23 éve megalapított mezőkovácsházi groove-metal banda, az Ektomorfban egyedül Farkas Zoli jelenti az állandóságot, a mostani felállás azonban már hosszú évek óta jól működő kvartettet takart. És idén sem utalt semmi a változásra, az Ektomorf a hazai metalszíntér legsikeresebb, világhírű zenekara, bejelentették, hogy jövőre új albummal jelentkeznek és néhány nappal ezelőtt még az USA-ban turnéztak. Amerikában már visszatérő vendégnek számítanak Zoliék, a mostani turné állomásairól is folyamatosan olyan koncertfotókat posztoltak, amelyekről sütött az energia.

Szóval ilyen előzmények után sokkolóan hatott a rajongók számára, amikor a zenekar Facebook-oldalán megjelent Farkas Zoli bejelentése:

„Sok évnyi turnézás és közös zenélés után Tomi, Robi és Szabi úgy döntöttek, hogy személyes ellenétek miatt elhagyják a zenekart. Ez a saját döntésük, amelyet tiszteletben tartok, békében válunk el egymástól. A legjobbakat kívánok nekik, sok sikert, jó egészséget. Nagyon hiányozni fognak, köszönettel tartozom nekik. Örökre megőrzöm az emlékezetemben a nagyszerű élményeinket. Szeretnék köszöntet mondani a rajongóknak is, akik a világ minden táján élvezik a zenénket. Hamarosan megtörténik az új felállás bejelentése.”

A pontos okokról tehát nem esik szó, mint ahogyan azt sem lehet tudni, hogy Murvai Szabolcs basszusgitáros, Schrottner Tamás gitáros és Jaksa Róbert dobos miképp gondolkodik a jövőről. Talán ők is egy új zenekar lesz a megoldás?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4413369005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása