Fülesbagoly

Bruce Springsteen eladja egykori otthonát

2017. november 24. - RionaFbly

Bruce Springsteen úgy döntött megválik a háztól, amiben felnőtt, és amelyhez számos emlék köti. A négyszobás 112 éves ingatlant 270.000 dollárra becsültette. A New Jersey-i épületben két család is bőven ellenne.

bruce_springsteen_house_lead_kep.jpg

Bruce Springsteen eladja régi otthonát, melyben gyermekkorát töltötte. A rock ikon 6 éves korától 19 éves koráig élt az 1905-ben épült New Jersey-i házban. Itt látta életében először Elvist a televízióban, mely arra ösztönözte, hogy ő is a zenének szentelje életét. Ugyanez az épület látható a Born To Run című életrajzi könyvének borítóján is, mely 2016. szeptember 27-én jelent meg.

A 68 négyzetméter alapterületű négyszobás ház úgy van kialakítva, hogy akár két család is kényelmesen elférjen benne. Mindkét lakrészben található külön konyha, zuhanyzó, nappali, két-két hálószoba valamint egy hátsókert is. A hirdetést itt tudjátok megnézni, az ára pedig 270.000 dollár (72 millió forint), ami ha a külföldi lakásárakat nézzük, nem is drága egy ekkora épületért.

Springsteen jelenleg ‘bensőséges és meghitt’ koncertsorozatának közepén jár, melyet eredetileg nyolc hetesre tervezett, de a hatalmas érdeklődésre való tekintettel tíz héttel meghosszabbította fellépéseit. Utolsó előadása február elején lesz majd a New York-i Walter Kerr színházban.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9013371859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása