Fülesbagoly

Jön a Limp Bizkit a Volt Fesztiválra

2017. november 22. - Bagolyhír

A Limp Bizkit, a Skillet és Ákos is fellép a jövő évi Telekom VOLT fesztiválon Sopronban - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. A Tankcsapda Lukács László 50. születésnapi koncertjével érkezik a rendezvényre.

limp-bizkit-2015.jpg

A korábban már bejelentették, hogy a Depeche Mode és az Iron Maiden is koncertezik Sopronban.
A szerdai összegzés szerint a legtöbb hazai zenekar 2018-ban is a VOLTon lép fel: a Quimby, a Wellhello, a Brains, a Punnany Massif és a Szabó Balázs Bandája már biztosan jelen lesz Sopronban. A Tankcsapda Lukács László 50. születésnapi koncertjével érkezik, Ákos pedig a VOLTon mutatja be új, kétórás showját. 
A rap-rock műfaj egyik legnagyobb klasszikusa, a Limp Bizkit a legnagyobb slágereit hozza el 2018-as turnéján Sopronba és érkezik a dallamos gitárzenében utazó Skillet, az Egyesült Államok egyik legismertebb keresztény rockzenekara is. 
A szervezők közölték, hogy csütörtökön délben indul a 60 órás, kedvezményes jegyelővétel a fesztiválra az ismert jegyirodákban és a fesztivál honlapján. Új lehetőség, hogy immár öt-, négy- és háromnapos bérletek is kaphatók a napijegyek mellett, a bérleteket pedig részletfizetéssel is megvásárolhatják a látogatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2713347283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása