Fülesbagoly

Új dalt mutatott meg a Stone Temple Pilots

2017. november 16. - matesas

Évekig keresett megfelelő énekest a Stone Temple Pilots, mire Jeff Gutt személyében megtalálták Scott Weiland méltó utódját. A zenekar végre új lendületet vehet, és a most kiadott „Meadow” című dal azt mutatja, hogy jó formában vannak a srácok.

stone.jpg

Scott Weiland kirúgása után Chester Bennington ugrott be a STP-ba, de sajnos azóta már sem ő, sem Weiland nincs az élők sorában. A STP azonban egyben maradt, és hosszú ideig kereste a megfelelő frontembert.

– Fáradtságos munka volt, több ezer hanganyagot hallgattunk meg a jelentkezőktől, fogalmam sincs, mennyi időt töltöttünk a számítógépünknél. Rengeteg tehetséggel találkoztunk, végül Jeffre esett a választásunk - magyarázta Dean DeLeo gitáros.

A 41 éves Jeff Gutt az amerikai X-faktor két szezonjában is szerepelt, valamint a Dry Cell nevű nu-metal bandában is énekelt. Most a STP kiadott egy dalt, a „Meadow” című számot már Gutt énekelte fel. Mi pedig mutatjuk:

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4813284535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása