Fülesbagoly

Rocksztárok sírjainál töltődik Billy Corgan

2017. november 15. - matesas

A legtöbb ember gyászolni jár a sírkertekbe, Billy Corgan, a Smashing Pumpkins frontembere egyfajta gótikus feltöltődés gyanánt látogatott el a Hollywood Forever temetőbe. Rocksztárok sokasága nyugszik ott, Corgan egy rövid videóban jelentkezett be.
corgan.jpg

Billy Corgan mostanság legfőképpen a szólólemezét promótálja, néha szót ejt a Smashing Pumpkins eredeti felállásának összehozásáról is, most azonban egy rövidke temetői videóval adta a világra tudtára önnön létezését. Megidézte az eltemetett rockikonok egy részét, köztük a májusban elhunyt Chris Cornellt és Johnny Ramonet is. Corgan lámpatesteknek nevezi a videóban a fénylő tehetségeket, akik a temetőben nyugszanak. A gitáros-dalszerző-énekes négy koncertet ad Hollywoodban, a videóban azt mondja, hogy a temetőben is zenél.

Manapság többször kifejtette véleményét arról, hogy a generációja tagjai közül miért végzik sokan tragikus körülmények között. Szerinte ők a nagy babyboom gyermekei, egy olyan nemzedék tagjai, akiket nem feltétlenül terveztek a szülők. Egy magányos szigeten nőttek fel, mert nem volt bébiszitter. Talán ez a felismerés kölcsönöz a generációnak valamiféle mélyről jövő szomorúságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8113277489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása