Fülesbagoly

Volton és Nova Rockon is Iron Maiden

2017. november 13. - RionaFbly

Az elsők közt igazolt vissza az Iron Maiden és a Depeche Mode a Volt Fesztiválra, a Nova Rockon pedig jelen lesz többek közt Marilyn Manson, a Limp Bizkit és még sokan mások. A szervezők most tették közzé jövő évi fellépőik listáját.

volt_fesztival_lead-kep.jpg

Ma osztotta meg a Volt Fesztivál és a Nova Rock is a 2018-as első fellépőinek listáját. Sopronban már biztosan ott lesz az a Depeche Mode, a Hurts és az Iron Maiden, utóbbiak ugyancsak fellépnek a Nova Rockon is, de jelen lesz még Nickelsdorfban Marilyn Manson, a Limp Bizkit, a Rise Against és még sokan mások.

Az Iron Maiden egyébként 2016-ban szintén játszott a Volton, a Depeche Mode pedig a jelek szerint lassan hazajár hozzánk, hiszen lesz egy koncertjük február 2-án a Papp László Budapest Sportarénában, de idén májusban már játszottak Budapesten, a Groupama Arénában is.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1513263815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása