Fülesbagoly

Nézz be a „Red Rocker” milliárdos villájába

2017. november 08. - matesas

Potom 3,3 millió dollárért (900 millió forint) árulja Hawaii szigetén, egészen pontosan Waipio Bay-ben álló villáját Sammy Hagar, a „vörös rocker” kulipintyója mindenféle luxussal fel van szerelve és három saját golfpályával rendelkezik.

hagar.jpg

Sammy Hagar, a Van Halen korábbi énekese úgy döntött, hogy túlad a festői szépségű óceánparton álló házán. A villa a Waipio-öbölre néz, 10 hektárnyi pálmafákkal tarkított terület tartozik hozzá, maga az épület 2200 négyzetméteres. A villában többek között pezsgőfürdős medence, tégla pizzasütő, kabinos fürdők, saját vízesés és három golfpálya biztosítja a maximális luxust, a házba rengeteg ablakon ömlik be a fény, boltíves fa mennyezetek, üvegből készült tolóajtók teszik igazán elegánssá. Less be a villába!

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8913205421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása