Fülesbagoly

Búcsúturnéra indul Ozzy Osbourne

2017. november 06. - matesas

A Sötétség Hercege bejelentette, hogy jövőre elindítja a szólókarrierjét lezáró turnét. A monumentális életműnek persze csak egy hosszú turnéval lehet méltóképp búcsút inteni, a koncertsorozat várhatóan két éven keresztül zakatol.

ozzy-osbourne-retirement-920x584.jpg

– Az emberek mindig azt kérdezik, mikor vonulok vissza. Nos, ez lesz az utolsó világkörüli turné, de néha persze még utána is beleférhet egy-egy fellépés - mondta Ozzy Osbourne, aki a Black Sabbath-tal már letudta a búcsúturnét.

A két évesre tervezett turné 2018-ban indul, és érinti Európát is, sajnos budapesti koncertdátum egyelőre nem szerepel a naptárban. Hazánkhoz legközelebb Prágában, június 13-án láthatjuk Ozzyt, aki olyan kiváló zenészek - Zakk Wylde, Blasko, Tommy Clufetos és Adam Wakeman - társaságában köszön el rajongóitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7013196432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.07. 20:13:42

Ez minden bizonnyal tényleg az utolsó kanyar lesz neki. Már a No More Tears lemez utáni turné is a No More Tours elnevezést kapta és utána kilátásba volt helyezve a nyugdíjazása többször is, de már csak a kora miatt hajlamos vagyok elhinni, hogy ezzel tényleg vége lesz. Az más kérdés, hogy a tervek szerint 2 éves lesz ez a turné és rá is lehet tenni majd még valamennyit.
süti beállítások módosítása