Fülesbagoly

Teltházas bulival indul a Road turnéja

2017. október 31. - Bagolyhír

Őszi-téli turnéra indul a Road szombaton. Rögtön az első bulira minden jegy elkelt, de nemcsak a szegedi, hanem a pesti is teltházas. A koncertsorozatot a Tankcsapdával zárják, de lesz előtte még buli az Ossiannal is.road.jpg

A Paddy and the Rats-cel lesz közös koncertje a Roadnak szombaton Szegeden, és már jóideje nem lehet jegyet venni rá. Aztán jövő pénteken jön a Rock Aréna fesztivál Gyöngyösön, ahol az Ossian is fellép. Ezt követően önálló bulik jönnek Kazincbarcika, Kiskunfélegyháza, Zenta, Budapest (szintén teltházas), Törökszentmiklós és Győr érintésével. A nyilvánosságra hozott dátumok között az utolsó december 9., ekkor Szombathelyen muzsikálnak a Tankcsapda társaságában. Erős esték lesznek, szemmel láthatóan jó úton jár a Road.

Fotó: Bauer Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1213120874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása