Fülesbagoly

Antonia Vai és Hien végigénekli Európát

2017. október 20. - Bagolyhír

Trip to the Moon címmel egy új zenés roadmovie sorozat indul november 4-től az RTL Klub képernyőjén. Hét ismert énekes, köztük Antonia Vai, Hien és Nagy Ricsi végigutazta Nyugat-Európát, és mindenhol utcazenéltek.

bluebear.jpg

A műsor a zenét ötvözi az utazós realitykkel: nyolc fiatal jár be 17 európai várost (többek közt Velence, Róma, Nápoly, Nizza, Monaco, Barcelona, Párizs, Amszterdam, London), ahol különböző helyzetekben próbálnak zenélni, utcán és pubokban. A műsort egy hónap alatt vették fel nyáron, a szereplők Kállay-Saunders András, Hien, Antonia Vai, Ian O'Sullivan (Mongooz And The Magnet), Mórocz Tamás (Bermuda), Gorbunov Dmitrij és Nagy Ricsi (mindketten egykori X-faktorosok, utóbbi a Budapest Voices énekese), illetve Mák Roland, a sorozat rendezője. A műsor november 4-től minden szombaton 17 óra 20 perctől látható az RTL Klub képernyőjén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2913039312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása