2017. okt 19.

Bruce Springsteen dalt írt a Harry Potternek

írta: RionaFbly
Bruce Springsteen dalt írt a Harry Potternek

A Főnök még 1999-ben olvasta az első Harry Potter könyvet fiának, és annyira megtetszett neki a fiatal varázslótanonc története, hogy egy dalt is írt hozza. Később el is juttatott a számot a Warner Bros.-nak, remélve, hogy felhasználják majd a filmhez.
bruce_springsteen_harry_potter_lead_kep.jpg

A filmstúdió a dalt azonban visszadobta, így az hosszú évekig porosodott a fiókban. Idén Springsteen végül úgy döntött, ha a Harry Potter rendezőjének, Chris Columbus-nak nem is tetszik, talán a rajongók szeretni fogják, így mégis közzétette. Az I’ll Stand By You Always című szám egy 13 dalból álló Odds and Sods válogatás részét képzi, melyet a zenész saját torrent oldalán, a Jungleland-en tett közzé. Az összeállítás elsősorban csak ritka, leginkább filmekhez írt zenéket tartalmaz, mint amilyen a Harry Potter dal is. A film rajongói körében nagy sikere lett azóta, habár valljuk be, hangulatában eléggé eltér a misztikus világtól.

Springsteen jelenleg nyolchetes koncertsorozata vége felé jár, melynek a New York-i Walter Kerr színház az otthon, és amelyről rengeteg pozitív kritikát kapott az elmúlt napokban. 

 

Szólj hozzá

Harry Potter Hírek Bruce Springsteen