Fülesbagoly

Trump lánya összeomlott Kurt Cobain halálakor

2017. október 18. - matesas

Ki gondolná, hogy a mindig tökéletes megjelenésű üzletasszony, Donald Trump elnök lánya valaha kék hajjal rohangált és imádta a Nirvanát. Az akkor 12 éves kislányt összetörte Kurt Cobain halálhíre, Ivanka a szobájába zárkózva siratta idolját.

ivanka.jpg

Ivanka Trump édesanyja egy önéletrajzi könyvben számolt be lánya viselt dolgairól, a mama írásából többek között az is kiderült, hogy Ivanka rajongott a Nirvanáért és ez bizony nem kevés konfliktust szült a családban. Az anyukánál különösen az verte ki a biztosítékot, amikor Ivanka kék hajjal jelent meg otthon. Ivanka ruhatárát akkoriban főképp a rongyos kordbársony farmerek és flanel ingek alkották, a szobájából pedig gyakran bömbölt a grunge. Kurt Cobain 1994-es öngyilkossága teljesen kiborította Ivankát, egy egész napra bezárkózott a szobájába, zokogott, anyukájának kellett lerángatni őt a vacsorához. Vajon Ivanka néha ma is bepöccinti mondjuk a Come As You Are-t?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2113015452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása