Fülesbagoly

Újabb dühös videó a harag prófétáitól

2017. október 17. - matesas

A Prophets of Rage új vidójában minden előkerül, ami manapság Amerikában bőszíti az embereket. A „Strength Of Numbers” klipjében a feketék elleni rendőri erőszak és a korlátlan, legális fegyvertartás aggasztó képei elevenednek meg.

prophetsofra.jpg

Ontja magából a politikai kinyilatkoztatásként értelmezhető videoklipeket a Prophets of Rage, a Rage Against The Machine, a Public Enemy és a Cypress Hill tagjaiból verbuválódott szupercsapat most a szeptember 15-én megjelent nagylemez „Strength Of Numbers” című dalához készített egy provokatív filmecskét. Szokás szerint brutálisra sikeredett a videó, amelynek fókuszában a faji megkülönböztetés és a korlátlan fegyverviselet áll. Biztosan nem ez lesz Trump elnök kedvenc mozija.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6113000018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása