2017. okt 17.

Jövő ősszel jelenik meg a Faith No More könyv

írta: matesas
Jövő ősszel jelenik meg a Faith No More könyv

A BBC és a Guardian egykori újságírója, a jelenleg az Európai Labdarúgó-szövetségnél dolgozó Adrian Harte több száz interjút készített, hogy teljes képet adjon kedvenc zenekara, a Faith No More 35 évre visszanyúló történetéről.

fnmkonyv.jpg

Bár a Faith No More hatalmas inspiráló és megújító erővel hatott a metal műfajra, eddig nem született kimerítő bibliográfia a San Francisco-i bandáról, így Adrian Harte jövő ősszel megjelenő munkája igazi hiánypótló műnek ígérkezik. Harte már eddig is sokat tett a zenekar közönségéért, hiszen ő működteti a FNM legnagyobb rajongói oldalát, a Faith No More 2.0 website-ot. 

fnmkonyv2.jpg

Fotó: Adrian Harte és Mike Patton

 

A könyv a legnagyobb angol zenei könyvkiadó, a Jawbone Press gondozásában jelenik meg. Harte rengeteg munkát fektetett művébe, több száz interjút készített a zenekar egykori és jelenlegi tagjaival, a banda környezetében megtalálható fontos személyekkel. Harte a 20. század végének egyik legjelentősebb zenekaraként tekint az együttesre, és mint mondja, nagyon hálás a kiadónak, hogy lehetőséget biztosított számára a Faith No More történetének elmesélésére. Arról egyelőre nincs hír, hogy a könyv magyar nyelven is megjelenik-e, a magunk részéről reménykedünk.

 

A Faith No More 2015-ben adta ki visszatérő lemezét

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

Szólj hozzá

Hírek Faith No More