2017. okt 16.

Björköt is szexuálisan zaklatták

írta: RionaFbly
Björköt is szexuálisan zaklatták

Björk kifakadt a Facebookon, és saját szavaival írja le az őt ért szexuális bántalmazás történetét. Abban bízik, hogy végre a többi áldozattal kéz a kézben egy emberként néznek majd szembe a mocsokkal, ami a csillogó Hollywoodot körbeveszi.

bjork_kifakad_lead_kep.jpg

Az énekesnő dicsérte azokat a bátor nőket, akik ki mertek állni Harvey Weinstein-nel, Hollywood egyik fejesével szemben. Habár Weinstein-t több mint húsz nő vádolja szexuális zaklatással, Björk nem említette név szerint a producert. Az énekesnő posztjában férfiakról beszél Hollywoodban, akik arra használják hatalmukat, hogy manipulálják és büntetlenül zaklathassák a nőket a filmiparban.

Björk saját története egy dán rendezőről szól, akit ugyan nem nevezett nevén, de szerinte nem is ő az egyetlen aki hasonló módon használja a nőket.

- Tudtam róla, hogy megszokott dolog, hogy a rendezők fogdossák és szexuálisan zaklatják a színésznőket, és ezt a filmipar lehetővé is teszi nekik. Amikor elutasítottam a rendezőt, megsértődött és megbüntetett. Azt az illúziót teremtette csapatának és másoknak, hogy túl nehéz eset vagyok, nem lehet velem együtt dolgozni. Mivel nem volt semmi vesztenivalóm, és ambícióim sem voltak a filmiparban, egyszerűen csak tovább sétáltam és egy év alatt el is felejtettem az egészet. - írja Facebookján

Björk most abban bízik, hogy ez a poszt támogatja és felbátorítja a színészeket illetve a színésznőket, és együtt megállíthatják a fertőt, ami Hollywoodot övezi.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

Szólj hozzá

Hírek Björk