Fülesbagoly

Pink a Rózsáknál vendégeskedett

2017. október 12. - matesas

A turnézó Guns N’ Roses koncertjein időről időre felbukkan egy-egy meglepetésvendég, így volt ez szerdán este New Yorkban is, ahol Pink pördült a színpadra, hogy az andalító Patience záró szakaszát adja elő Axl Rose oldalán.

pink.png

Szerdán este a Madison Square Gardenben koncertezett a Guns N’ Roses, és ahogyan az a Not in this Lifetime turnén már szokásossá vált, Axlék ezúttal is gigantikus, 30 dalból álló setlisttel kápráztatták el a közönségüket. A ráadást a Chinese Democracy egyik epikus szerzeményével, a Madagascarral kezdték, majd következett a Patience, amely nem várt fordulatot tartogatott. A szám zárószakaszához érve Axl a színpadra invitálta az est vendégét, aki nem más volt, mint Pink. Axl és Pink megölelték egymást, aztán a dal utolsó strófáit már csak Pink énekelte. Persze az utolsó pillanatban ismét előlépett Rose, hogy hihetetlenül sokáig kitartsa a „this time” szavakat. Klassz páros, mutatjuk a felvételt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8612956799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása