Fülesbagoly

Rockynak tisztelgett a Guns N’ Roses

2017. október 11. - matesas

A Guns N’ Roses fantasztikus turnéplakátokkal operál, múlt vasárnap Philadelphiában, azaz Rocky Balboa városában koncerteztek, adekvát ötlet, hogy ezúttal valami olyannal rukkoljanak elő, ami a legendás Rockyra emlékeztet.

gnrstallone.jpg

A Fülesbagoly korábban egy egész csokorra valót mutatott meg nektek a GNR zseniális plakátjaiból, a gyűjtemény egy újabb remek darabbal bővült.

A Rocky-filmek rajongói pontosan tudják, hogy a mozi egyik legikonikusabb jelenetsorozatát Philadelphiában rögzítették, Rocky ugyebár felszalad a helyi képzőművészeti múzeum előtti lépcsősoron, majd győztesként emeli karját a magasba. Ma már egy Rocky-szobor is áll ezen a helyen, a turisták előszeretettel fotózkodnak mellette. A Guns természetesen a híres jelenetet építette bele a philadelphiai koncertet beharangozó plakát grafikájába.

 

Maga Sylvester Stallone is kifejezte elismerését a plakát láttán, a színész az Instagram oldalára tette ki a plakátot egy szívecske jel kíséretében. Stallone egyébként is bírja a Rosest, Brazíliában összeállt egy közös fotóra Duff McKagan basszerossal és Melissa Reese billenytűssel. A reunion első nagy koncertjén, a Coachella fesztiválon pedig feleségével, Jennifer Flavinnal és lányával, Sophiával csápolt a közönségben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5712954107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása