Fülesbagoly

Messiék miatt késett a U2 koncertje

2017. október 11. - RionaFbly

A U2 szándékosan késleltette koncertjét, hogy rajongói megnézhessék Argentína és Equador focicsapatának összecsapását. A tét nagy volt: a foci VB-re való kijutásért küzdöttek. Egyedül a turné vendége, Noel Gallagher zsörtölődött.

u2_foci_lead_kep.jpeg

Igen fontos meccs állt az argentin csapat előtt. A recept egyszerű volt: ha ki szeretnének jutni a világbajnokságra, le kell győzniük az ellenfél Equadort. A U2 koncertje épp arra az időpontra esett, mikor is a mindent eldöntő mérkőzés játszódott, így a Joshua Tree turné közepette Buenos Aires-ben állomásozó skót rockcsapat úgy döntött, megvárják a meccs végét és csak azután kezdik el a koncertet. Így több mint két órával később csaptak csak a húrok közé, de ezt bizonyára senki sem bánta. Egyedül Noel Gallagher tette szóvá, hogy több mint nyolc és fél órát várt, hogy végre színpadra léphessen, ugyanis jelenleg ő kíséri a zenekart vendégelőadóként. De volt mint ennie, és inni is kapott bőven, úgyhogy különösebben nem zavarta a késés.

- El tudod képzelni mekkora őrült bulit lesz itt ha Argentína győz? És ha veszít? Legalább megfeledkezhetünk egy kicsit a keserűségről, egy jó koncert közben - nyilatkozta Daniel Grinbank, a show producer az argentin La Nation lapnak a mérkőzés előtt.

Bizonyára a zenészeket is magávál ragadta a dél-amerikai ország fociőrülete, így a La Plata stadionban, ahol később a koncertet is megtartották, hatalmas kivetítőkön közvetítették a meccset, így senkinek sem kellett lemaradnia egyik vagy másik programról sem. Az argentinok végül örülhettek, Messi mesterhármasával 3:1-re nyertek, és ezzel a győzelemmel kijutottak a VB-re.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr812954629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása