Fülesbagoly

Horrorzene dukál Stephen King pszicho-thrilleréhez

2017. szeptember 28. - matesas

Megérkezett a Netflixen megjelenő „1922” című Stephen King adaptáció hivatalos trailere, a pszicho-thriller zenéjét a Faith No More frontembere, Mike Patton szerezte. Az előzetes alapján meglehetősen nyomasztó lesz a film, a rendező szerint Mike is tökéletes munkát végzett.mike_2.jpg

A Faith No More Followers interjút készített az „1922” ausztrál rendezőjével, Zak Hilditch elragadtatással beszélt a filmről, és a zeneszerző Mike Pattonról is. Amikor a rendezőt arról kérdezték, hogy miképpen tudná jellemezni Patton filmzenéjét, így válaszolt:

– Antik pszichedelia, hagyományos amerikai zene és buja hangszerelés, mindez összességében megfelelően horrorisztikus hangulatot kölcsönöz a zenének. Teljesen pazar, de azt hiszem a szavak nem elegendőek, ha Mike muzsikáját jellemezni akarom.

Hilditch azt is elárulta, hogy rajong Patton zenéjéért, különösen elnyerte a tetszését a Kaada-val közös Bacteria Cult lemez, amely nagyon moziszerű.

Nincs más hátra, megmutatjuk az „1922” hivatalos előzetesét.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8012909554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása