Fülesbagoly

Katarzist hoz Budapestre a Machine Head

2017. szeptember 27. - matesas

Indulhat a biccentőizmok edzése, aki szorgalmasan gyúr, annak nem okozhat problémát, hogy 2018. április 20-án a Barba Negrában dörren meg a trash/groove metal királya, a Machine Head? Rob Flynnék a januárban megjelenő Catharsis album anyagával érkeznek Budapestre.machinehead1.jpg

A következő esztendő egyik zenei szenzációja, hogy ismét Magyarországra látogat a mágikus Machine Head. A hír friss és ropogós, afelől pedig ne legyenek kétségeink, hogy ropogni fognak a hangfalak is a Barba Negrában az április 20-ra meghirdetett koncerten. Jegyek péntektől kaphatók, szerintem sietni kell, bizonyos, hogy a Machine Head csurig megtölti a Barba Negrát.

A klasszikus dalok eljátszására bizton számíthatunk, de a show gerincét valószínűleg a januárban megjelenő új nagylemez, a Catharsis anyaga képezi majd. A banda január 25-én indul a lemez címét viselő világkörüli turnéra, ennek keretében látogatnak Budapestre is. Robb Flynn frontember az új lemez kapcsán nemrég elmondta: ez lesz talán a legdallamosabb albumuk, aki a súlyt, a sebességet szereti, annak ne legyenek hatalmas elvárásai. Egyébként ha meghallgatjuk az egy éve megjelent Is There Anybody Out There? című dalt, igazolva láthatjuk Flynn szavait. De francba az elvárásokkal! Hiszen ez is egy zseniális nóta, Flynnéknek pedig egyáltalán nem áll rosszul a dallamosság sem, hiszen közben a rájuk jellemző riffeket sem hanyagolják. A Napnál is világosabb: ott a helyünk a Barba Negrában!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5912901628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása