Fülesbagoly

Rajongóit büntette a Foo Fighters

2017. szeptember 25. - RionaFbly

Több mint 200 Foo Fighters rajongó maradt hoppon, mert nem engedték be őket a koncertre, hiába volt jegyük.

foo_fighters_lead_kep.jpg

Egy hete, hogy a Foo Fighters fellépett a londoni O2 Arénában, melyre rengetegen el szerettek volna jutni. Azonban jó néhány rajongót nem engedtek be, mivel nem egyezett a személyi igazolványukon és a jegyen szereplő név.

Kate Coulson, aki az egyik bankfiók managere például férjének szeretett volna kedveskedni születésnapjára két belépővel, mely 965 fontba (340 ezer forint) került, de nem engedték be őket a koncertre. Meglepődve tapasztalták, hogy a jegyek bemutatásakor igazolványt kértek tőlük, és mivel nem egyezett egyikük neve sem a jegyeken szereplőkkel, így először egy kis irodába küldték őket, majd kénytelenek voltak távozni a helyszínről. Nem ők voltak az egyetlen áldozatai az új szabálynak, rajtuk kívül nagyjából még 200 ember járt hasonlóan, miután a StubHub és a Viagogo portálokon megvásárolták jegyeiket. Az új szabály az újraeladásokat hivatott ellehetetleníteni, a baj mindezzel csupán annyi, hogy egyedül a rajongók látták kárát a rendszernek.

A zenekar  és a szervezők nem érzik, hogy bármit is rosszul tettek volna, csupán azért bánkódnak, mert néhány rajongójuk képes volt másodkézből hozzájutni a jegyekhez, ami szerintük igen elszomorító. A felháborodott rajongók azonnal elárasztották a twittert kommentekkel, miszerint a StubHub az O2 Aréna hivatalos partnere, így még inkább nem fair amit velük tettek, ráadásul fel sem hívták a figyelmüket az új belépőrendszerre. Az egyik koncertszervező szerint azonban 200 jegy csupán töredéke a 20.000 eladott jegynek. Ugyan sajnálják a rajongókat, akik nem jutottak be a koncertre, de szerintük nem olvasták el figyelmesen a feltételeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7612894928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása