Fülesbagoly

Drukkolunk Neked, Molnár Peti!

2017. szeptember 25. - matesas

Jótékonysági koncertre invitál az agárdi Blues Terasz a Fővárosi Tűzoltóság volt szóvivője, Molnár Péter megsegítésére. Péter hősiesen küzd egy könyörtelen betegséggel, minden segítség számít, szombaton érte szólnak a gitárok.

molnarp1.jpg

Peti (jobbról a második) az agárdi ovisok megsegítésére szervezett koncerten zenélt a Tűzveszély Blues Bandben

Molnár Pétert néhány éve még nap mint nap láthattuk a televízióban, szóvivőként számolt be a fővárosi tűzoltók munkájáról, de aki járt már egy tűzeset helyszínén, az azt is jól tudja, hogy Peti nem csak beszélt, hanem cselekedett is. Embereket mentett, sokan köszönhetik neki az életüket, ám most ő szorul segítségre, egy kíméletlen kórral vívja élete legnagyobb csatáját.

molnarp3.jpg

Azt talán kevesen tudják Molnár Petiről, hogy imádja az igényes blues és rockzenét, ő maga pedig a Tűzveszély Blues Bandben szájharmonikázott. A Peti megsegítésére hirdetett koncert szombaton lesz az agárdi Blues Teraszon, a rendezvényen természetesen fellép a Tűzveszély BB is. A zenekartól sosem állt távol mások megsegítése, öt éve még Molnár Peti szájharmonikázott az agárdi óvódások támogatására szervezett fellépésen.

A Molnár Péter megsegítését célzó koncert szervezői azt kérik, hogy aki segíteni szeretne, menjen el a koncertre, adományával, zenei produkcióval segítse Peti gyógyulását. Szeptember 30., 16 óra, Agárd Blues Terasz: koncert Petiért. 

molnarp2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr412894782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása